Politica de retur

POLITICA DE RETURN

Toate produsele achizitionate pot fi returnate vanzatorului, respectiv firmei S.C. AFISH BOATS SRL in decursul a 14 zile calendaristice fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor + cheltuielile initiale de transport catre client (costul transportului initial platit de catre Vanzator catre firma de curierat). De asemenea, taxele de expeditie pentru returnarea sumei, vor cadea in obligatia de plata a a Utilizatorului-Client. Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere". Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza firma S.C. AFISH BOATS SRL (Vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@barcutapescarului.ro Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice. Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul sau produsele returnat(e) trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat(e) (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. Toate cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre utilizatorii-clienti iar rambursarea contravalorii produsului cu deducerile de taxe de transport se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Returul se va face prin acelasi modalitate ca la expediere, curierat la adresa: Sos. Alexandria nr. 1, Bl. 3, Sc. 5, Et.3, Ap. 175, Sector 5, Bucuresti.
Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.
NU SE ACCEPTA LA RETUR:
Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
Produsele comandate prin comenzi speciale externe (exclusive pentru client si care nu fac obiectul comercializarii cotidiane de catre furnizor) si pentru care s-a solicitat avans.