Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ce informatii colectam de la clienti?

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, CNP-ul, telefon, adresa de livrare a produselor specificate în comanda, e-mail.

S.C. AFISH BOATS SRL prin www.barcutapescarului.ro nu solicita utilizatorilor-clienti prin niciun mijloc de comunicare (telefon; email; scrisori etc) informatii confidentiale ale acestora, informații și date personale despre conturi bancare si parole ale acestor conturi etc.

Ce facem cu informatiile colectate de la clienti?

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorul-client este informat ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate on-line pe www.barcutapescarului, telefonic, pe e-mail sau a expedierii materialelor informationale cu privire la oferte si promotii catre clientii sai.

Prin inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea de comenzi telefonice sau la punctul de lucru, utilizatorul-client isi da acordul expres si neechivoc ca datele lui personale sa fie prelucrate de catre S.C. AFISH BOATS SRL, care va prelucra si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de client, pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra).

S.C AFISH BOATS SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției in caz de incalcare a drepturilor sale.

Optiunea clientilor referitor la datele furnizate

Orice utilizator-client care a furnizat explicit adresa sa de email si date personale pe site-ul www.barcutapescarului.ro poate opta oricand doreste pentru stergerea acestora din baza site-ului. Utilizatorii-clienti au și pot să-și exercite dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Utilizatorul-client poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, transmisa prin posta catre S.C. AFISH BOATS SRL. Utilizatorii-clienti care își fac cont pe www.barcutapescarului.ro pot solicita sa primeasca newletere și comunicari comerciale.

Discretia asupra datelor furnizate

S.C. AFISH BOATS SRL prin www.barcutapescarului.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor-clienti ai site-ului catre terti si sa foloseasca aceste date numai in scopul realizarii unui contact cu utilizatorii-clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra modului de functionare a site-ului, a regulilor, restrictiilor si ofertelor acestui site.

S.C. AFISH BOATS SRL va folosi aceste date și in scopul informarii utilizatorilor-clienti asupra produselor de pe site, asupra situatiei comenzilor plasate pe www.barcutapescarului.ro si de asemenea despre desfasurarea comenzilor in sensul onorarii acestora.

S.C. AFISH BOATS SRL prin www.barcutapescarului.ro poate instiinta utilizatorii-clienti cu privire la diferite oferte si oportunitati comerciale, instiintare care se va realiza prin e-mail sau telefonic.

Pentru discretie totala asupra comenzilor, S.C. AFISH BOATS SRL nu ofera informatii despre utilizatori-clienti membrilor familiei acestora.