Cum cumpar

CUM CUMPAR ?

Comanda minima este 1buc. produs de orice fel din cele afisate pe site.

Descrierea procedurii de plasare a unei comenzi:

  1. Cautati si alegeti produsele si apoi adaugati-le in cos - (oricand puteti vizualiza produsele din cos, sa adaugati, stergeti sau sa modificati)
  2. Cand ati terminat cu adaugarea produselor, trebuie sa plasati comanda - PROCESARE COMANDA (din cosul de cumparaturi sau din meniu langa indicatorul de cos)
  3. Procesul de procesare comanda presupune: a. Crearea unui cont, daca nu aveti, furnizarea datelor de contact si livrare, alegerea modului de transport. Daca aveti un cont in Magazinul Barcuta Pescarului, va logati si datele de livrare/facturare se complecteaza autom b. Daca nu doriti sa va faceti un cont, puteti continua comanda, furnizand datele de facturare, de contact si de livrare c. Alegerea modului de transport si de livrare d. Selectarea modului de plata: plata ramburs, transfer bancar cu O.P., plata cu cardul.
  4. Daca plasarea comenzii a fost cu succes o sa vedeti un mesaj de confirmare pe ecran si o sa primiti pe adresa de email furnizata la inregistrare, lista de cumparaturi pe care le-ati efectuar pe site-ul www.barcutapescarului.ro
  5. In cazul platii prin transfer, produsele nu pot fi livrate decat contravaloarea acestora a intrat in contul Afish Boats, firma care detine magazinul Barcuta Pescarului.

Un produs adaugat in cos.

Mai multe produse adaugate in cos.

Magazinul Barcuta Pescarului va doreste spor la cumparaturi.