Despre noi

DESPRE NOI

 

Barcutapescarului.ro este un magazin online dedicat comercializarii barcutelor de plantat si nadit la crap, precum si a diferitelor accesorii pentru acestea.

De asemenea, comercializam sonare si GPS destinate montarii pe barcutele de plantat si utilizate in depistarea si intelegerea zonelor subacvatice unde pescariii isi plaseaza monturile.

Am vandut de-a lungul timpului cateva mii de barcute de plantat si am participat la foarte multe expozitii.

Navomodelele pe care le comercializam sunt realizate industrial si au o rigoare industriala de fabricatie.

Sunt navomodele care raspund pescarilor la doua cerinte majore si anume:

- CALITATEA : Sunt navomodele de foarte buna calitate si au o garantie de 2 ani de zile; in caz de servisare, accesul in interiorul barcutelor se realizeaza foarte repede prin desfacerea unor suruburi; piesele din interior nu sunt lipite de carcasa si nu produc distrugeri in cazul inlocuirii, ci se scot pur si simplu din locas, si sunt inlocuite foarte rapid. O barcuta aFISH3 este recomandata pentru o perioada foarte lunga de timp, adica PE VIATA !

- USURINTA IN EXPLOATARE: Sunt navomodele modulare, in sensul ca pot fi folosite cu 1 cuva, cu 2 cuve sau cu 3 cuve. In cazul unui pescar neexperimentat, folosirea unei cuve, il va avantaja sa se obisnuiasca cu barcuta. Dupa perioada de acomodare, pescarul va putea folosi 2 cuve, distanta dintre acestea de 44cm, avantajandu-l si ajutandu-l sa nu incurce firele. A 3-a cuva poate duce o a 3-a montura, dar o recomandam sa fie folosita pe post de naditor, datorita faptului ca poate imprastia progresiv nada, de la primul loc de plantare la al doilea loc de plantare; pestii se vor deplasa de la primul la al doilea loc de plantare. Daca prima montura a prins un peste, pestii din zona respectiva nu vor pleca in "larg", ci se vor deplasa pe urma nadei din apa catre cea de-a doua montura, unde si aceasta va putea prinde un peste. Eficient, nu ?

Barcutele si celelalte produse pe care le vindem sunt marci de renume si sunt folosite de foarte multi pescari atat din Europa, cat si din intreaga lume.

De-a lungul timpului am pus accent pe satisfactia clientilor, manifestata prin consultanta inainte de vanzare, cat si dupa achizitia unui produs. Am stat la dispozitia clientilor in cazurile in care, pe balta fiind, au avut nevoie de asistenta la ore avansate, sau in zile in care magazinul este inchis.

Pentru a ajuta pescarii in achizitia unei barcute fara a plati toata suma o data, am introdus varianta de plata in rate cu dobanda 0, prin acordarea unui credit cu dobanda 0 pe o durata de 12 luni, prin intermediul unei banci din Bucuresti.

In continuare oferim barcute extrem de performante tuturor pescarilor interesati de pescuit la crap, prin metoda nadirii si plantarii.

Pentru orice informatie suplimentara, va asteptam la telefoanele firmei.

Va multumim pentru interes.